UA-109670252-1

Loopbaanadviseur • Studiekeuzebegeleider Outplacementadviseur • Sollicitatietrainer

Over mij

Hoe zou het zijn als je elke dag kan doen wat je het liefste doet? Als je elke dag het gevoel hebt dat je van toegevoegde waarde bent? Dat je je voldaan voelt na een werkdag?

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een stukje mooier wordt als meer mensen het werk doen dat echt bij ze past. Werk dat bij je talenten en interesses past geeft energie en doe je met plezier. Deze energie en plezier straal je vervolgens uit op je omgeving, die hierdoor ook weer een stukje mooier wordt.

Met behulp van mijn keuzebegeleidingsconcept en jarenlange werk- en studie ervaring op personeelsgebied leer ik jou hoe je zelf goed doordachte keuzes kan maken op loopbaangebied. We koppelen talenten en passies aan passende studie- of loopbaanmogelijkheden, we toetsen of het beeld overeenkomt met de werkelijkheid en maken een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kan. Uniek aan mijn trajecten is een concrete uitkomst met beroepen. Ik heb in mijn werk honderden mensen bemiddeld naar een baan, in diverse branches en vanuit verschillende rollen. Deze kennis neem ik mee in de trajecten.

Het is zo fantastisch om anderen hiermee te helpen. Echt, ik word er zo blij van als ik van mijn klanten hoor dat ze eindelijk weten wat ze willen. Of dat ze een baan hebben gevonden die perfect bij ze past. Of dat ze op maandagmorgen met plezier naar hun werk gaan. Super dankbaar ben ik dat dit mijn werk is, dat ik zoveel mensen kan helpen net zoveel plezier te vinden in hun werk als ik heb.

Mijn Loopbaan

Door de jaren heen heb ik in mijn opleidingen (Psychologie en Personeelsmanagement) en werk heel veel kennis opgedaan waar ik graag zoveel mogelijk mensen mee verder help. Ik zie veel mensen om me heen die proberen een keuze te maken zonder dat hun informatie compleet is. Kiezen wordt dan wel heel moeilijk, dat heb ik zelf ook ervaren. Ik heb na de middelbare school voor de Universiteit gekozen terwijlj een HBO opleiding veel beter bij mij past. Ik kwam er jaren later pas achter wat er verkeerd was aan mijn keuze. Ik wil jou graag helpen met de kennis die ik heb, zodat jij een betere keuze kan maken. 

Ik weet wat het is
Spijt van mijn 'verkeerde keuze' heb ik lang gehad, al wist ik lange tijd niet wat er dan verkeerd was aan mijn keuze. Met de keuze voor de studierichting Psychologie, was niks mis. Het was de onderwijsvorm die niet klopte.

Waarom ik?
Ik heb honderden werkzoekenden mogen begeleiden en bemiddelen naar werk. Met deze schat aan ervaring, aangevuld met gerichte en aanvullende opleidingen en mijn werkervaring binnen veel verschillende soorten bedrijven kan ik nu anderen begeleiden in hun zoektocht. En dit is voor mij het mooiste dat er bestaat. Ik kan echt het verschil maken in het leven van anderen en hiermee maak ik de wereld een stukje mooier. Voor mij is dat mijn grootste doel.

Niet wíllen kiezen
Daarnaast weet ik heel goed wat het is om niet te durven kiezen. Er is zoveel leuk, dat kan ik toch niet allemaal uitsluiten door mij vast te leggen? Deze overtuiging heeft mij (ook) lang tegengehouden om een keuze te maken. Toen ik uiteindelijk dan toch die weloverwogen keuze maakte rolde ik van de ene in de andere geweldige baan, het ging bijna vanzelf. Ik hoefde niet eens meer te solliciteren, ik werd gevraagd. Als je ergens wil komen móet je een keuze maken. En weet je wat zo fijn is om te weten, je kan altijd een nieuwe keuze maken. Als het toch niet bevalt, of als je na een aantal jaar wel weer eens wat anders wil.

'Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken'
Ik geloof erin dat alle antwoorden al in je zitten maar dat je soms wel wat hulp kan gebruiken in je zoektocht naar deze antwoorden. 'Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken'. Die mooie uitspraak van Mahatma Gandhi is zo waar. Fijn werk waarin je je talenten en passies kan uiten heeft grote positieve invloed op je gezondheid, je relaties, je financien en de kwaliteit van je leven.

Werkwijze

Mijn werkwijze is open, to the point, praktisch en doelgericht. Ik lever maatwerk en ga altijd door tot resultaat.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. In dit gesprek kijken we samen wat jouw vraag precies is, of je daarvoor bij mij aan het juiste adres bent en of wij een klik hebben met elkaar. 

LANN

Ik ben aangesloten bij LoopbaanAdvies Netwerk Nederland. Wij komen regelmatig bij elkaar voor intervisie, bijscholing en uitwisseling van kennis. We maken gebruik van elkaars expertise en kunnen ook gezamenlijk projecten organiseren en uitvoeren.
Kijk voor meer informatie op www.loopbaanadviesnetwerk.nl

Voor meer informatie over mijn professionele profiel verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn profiel.

Locatie

De gesprekken vinden bij mij op kantoor in Zwolle plaats of na overleg op een andere, nader te bepalen plek. Ik maak ook regelmatig gebruik van flexibele kantoorruimte, een terras, hotellobby of horecagelegenheid. Soms kan een boswandeling zelfs een goed idee zijn. Gesprekken via Skype of appear.in zijn ook mogelijk, als de afstand te groot is. Uiteraard alles in overleg.

In de weekenden en avonden is het ook mogelijk een afspraak te maken.

Route